Köyyakası Sofralarınıza Mutluluk Katıyoruz

07-11-2021 19:10
Köyyakası Sofralarınıza Mutluluk Katıyoruz
Sevgili Dostlar Merhaba,
Kasım ayının ilk haftasında Ege Sahillerinde hava 29 C dereceyi gösterirken, yeni yağan yağmurun toprağa can  vermesi ile birlikte , her yer yem yeşil, yazdan kalma bir gün dostlar.
Yağmurla birlikte, turp otu, dalgan, ebe gümeci boy vermeye başladı. Bu hafta sonunu Ege sahillerinde geçirenlerimiz çok fazla, biz zeytin tarlamızda toplama faaliyetlerimize devam ettik :) 
Sofralık zeytinlerimizin yapımını tamamladık, doğal ve saf haliyle el yapımı taş kırma zeytinlerimiz sofralarınıza mutluluk katacak.
Sırada zeytinyağımız var, bu hafta sonu topladığımız zeytinlerimizden erken hasat, 11 c sıcaklıkta su ile  soğuk sıkım işlemi ile erken hasat soğuk sıkım yağımızı yapıyor olacağız. Yağlarımızı hafta içi sıktırarak, yeni yatırımımız zeytinyağı tanklarımızda stoklayacağız. Sevgili dostlarımız dört mevsim aynı lezzet sözümüzle istediği zaman aynı kalitede organik sızma zeytin yağımızı talep edebiliyor olacak.
Sahadaki bu faaliyetimizi , Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Gıda Labaratuvarında analizini yaptırdığımız Muğla Balımızın stoklanması var, kovanlarda sıkım yapılarak, tenekeler içerisinde depomuza lojistiği yapılacak, böylelikle dostlarımız bir sonraki sezona kadar istedikleri zamanda aynı kalitede balı Köy Yakasından tedarik edebilecekler.
Sonrasında Enginarımızın hasadı başlayacak.
Bilinen en etkili antioksidan olan, vücudumuzun doğal koruyucu , faydaları saymakla bitmeyen enginarımızı hasat edeceğiz, şu anda konservesini aynı kalitede sizlere gönderdiğimiz Aydın Göl Hisar Enginarımızı , Aralık ayı sonu itibarı ile taze enginar olarak göndermeye başlıyor olacağız. 
Sevgili Dostlar, hikayemizin her gün bir aksiyonu var, seri üretim süreçleri, keyifli hasat ve imalat dönemleri, tanıştığımız ve tanışacağımız birbirinden değerli üretici dostlarımız ve en önemlisi sizlerden gelen teşekkür bildirimleri. Bizim hevesimiz, heyecanımız, mutluluğumuz. 
Her şeyin gün geçtikçe zorlaştığı bir hayat serüveninde aynı tadı alarak , mutlu olabileceğimiz sofralarımıza uzanan çiftlikten çatala yolculuğumuzda, her geçen gün yeni dostlara ulaşabilmenin sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bugün bir Köy Yakası dostumuz, kozalak şurubu istedi, oğlu öksürüyormuş, bir pazar sabahında en büyük sevincimiz, şurubu teslim ederken, annenin gözündeki pırıltı oldu. 
Ne mutlu birilerine dokunmak, iz bırakmak.
Sevmek, sevilmek....
Uzak kaldığımız, ancak en çok ihtiyacımız olanlarmış hayatımızda...
Bir hayalimiz var,
1000 sadık Köy Yakası dostumuzun her zaman bizim için iyi şeyler söylemesi...
Bir Ege akşamında, ,gün batımını seyre dalarken, 
İçimizden gelen ne varsa yazdık, kimimiz sevinçlerini, kimimiz üzüntülerini, kimimizin hayallerini akıttığı gün batımına..
Biz de Köy Yakası dostlarımızla olan hayallerimizi sığdırdık
Sağlıkla kalın Sevgili Dostlar...
Bir  Ege akşamından sevgiler....

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.